Montaplus Lemmer - Speciaal in deuren en kozijnen.

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Montaplus leverancier van houten kozijnen

Door de vraag van vele aannemers naar kozijnen heeft Montaplus naast haar eigen montaplus®kozijnen nu ook de houten vuren of meranti kozijnen in het assortiment opgenomen. Deze kozijnen worden ook in eigen fabriek geproduceerd, en gegrond in een grondkleur naar keuze.

Wij als Montaplus willen uw een breed assortiment leveren als het gaat om kozijnen, deuren, hang & sluitwerk en montage deuren.

 

 

 

 

 

Uitvoeringen

Als het nu gaat om enkele deur kozijnen, dubbel of met bovenlichten en zijlichten voor binnen toepassing, dit past allemaal in onze mogelijkheden.

 

Levertijd

Doordat wij een grote partij hout op voorraad hebben kunnen we de meeste standaard kozijnen in 2 weken leveren, de keuze is dan uit meranti of vuren.

 

Prijs

Doordat Montaplus groot in kan kopen kunnen wij dit voordeel aan u doorgeven, mede ook dat wij alles in eigen fabriek produceren kunnen wij u zeer concurrerende prijs aanbieden. Door de grote afname in 2017 kunnen wij de kozijn voor het jaar 2018 nog scherper aanbieden. vraag een vrijblijfende offerte op bij één van onze medewerkers, of stuur een aanvraag naar info@montaplus.nl 

 

Afbeeldingen