Montaplus Lemmer - Speciaal in deuren en kozijnen.

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Houten kozijnen

Montaplus leverancier van houten kozijnen

Door de vraag van vele aannemers naar kozijnen heeft Montaplus naast de eigen Montaplus®kozijnen nu ook de houten vuren en meranti kozijnen in haar assortiment opgenomen. Al deze kozijnen worden in eigen fabriek geproduceerd, en gegrond in een grondkleur naar keuze.

Wij als Montaplus willen u een breed assortiment leveren als het gaat om kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk en montage deuren.

 

Uitvoeringen

Als het nu gaat om een enkele deur kozijnen, dubbel of met bovenlichten en zijlichten, voor binnen toepassing, dit past allemaal in onze mogelijkheden.

 

Levertijd

Doordat wij een grote partij hout op voorraad hebben, kunnen we de meeste standaard kozijnen in 2 weken leveren. De keuze is dan uit meranti of vuren.

 

Prijs

Doordat Montaplus groot in kan kopen kunnen wij dit voordeel aan u doorgeven. Zeker ook omdat wij alles in eigen fabriek produceren, kunnen wij u een zeer concurrerende prijs aanbieden. Door de grote afname in de afgelopen jaren kunnen wij de kozijn voor het jaar 2019 nog scherper aanbieden. Vraag een vrijblijvende offerte op bij één van onze medewerkers, of stuur een aanvraag naar info@montaplus.nl 

 

Afbeeldingen