Montaplus Lemmer - Speciaal in deuren en kozijnen.

Deurenmontage

Deurenmontage

Deurenmontage

Montaplus is oorspronkelijk gestart als montagebedrijf van deuren, maar is inmiddels uitgegroeid tot een kenniscentrum op het gebied van kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk, en montage. Montaplus is bovendien marktleider op het gebied van deurenmontage. Een groep van 15 vakkundige monteurs zijn dagelijks op diverse projecten in Nederland bezig met het afhangen en afmonteren van deuren. Elke monteur levert de kwaliteit zoals Montaplus deze heeft voorgeschreven.

 

Onder het tabblad 'montage' vindt u verschillende technieken voor het afhangen van deuren. Onze werkvoorbereiders kunnen u adviseren welke bewerking het beste bij uw project past.

 

Werkwijze:

Voor aanvang van het werk wordt er een voorbespreking met de uitvoerder gehouden om zo tot een goede planning te komen, zodat er tijdig opgeleverd kan worden.

Afhankelijk van de omvang van het werk zal er door Montaplus wekelijks een bouwbezoek worden gepland, waarin de voortgang en de planning van het werk wordt besproken met de uitvoerder/projectleider. 

Door de grote montagecapaciteit van Montaplus is het mogelijk het project, tijdelijk of in zijn geheel te versnellen door meerdere monteurs in te zetten.

Afbeeldingen