Detentiedeuren

Detentieruimtes in penitentiaire inrichtingen, politiebureaus, detentiecentra en douane-ophoudkamercomplexen vereisen speciale deuren die aan strenge eisen voldoen. Deze deuren moeten niet alleen brandwerend zijn, maar ook bestand zijn tegen vandalisme en misbruik. Bij Montaplus bieden we een uitstekende oplossing met onze houten detentiedeuren van Berkvens.

Waarom kiezen voor detentiedeuren?

  • Brandwerend en weerstandsklasse 4-
  • Voorzien van molestbestendig hang- en sluitwerk
  • Optioneel leverbaar met Vulcan® aangegoten kantafwerking
  • Beschikbaar met of zonder detentieluik
  • Professionele montageteams voor veilige installatie
  • Diverse formaten, kleuren en vriendelijke uitstraling

 

Onze detentiedeuren van HPL bieden niet alleen uitstekende prestaties op het gebied van veiligheid, maar zijn ook esthetisch verantwoord. Ze ogen warmer en minder intimiderend dan stalen deuren, waardoor ze een vriendelijkere uitstraling hebben. Bovendien zijn ze flexibeler tijdens montage en eenvoudiger te herstellen na calamiteiten, wat resulteert in lagere (bouw)kosten.

Met een uitstekende molestbestendigheid voldoen onze detentiedeuren aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn ontworpen om weerstand te bieden tegen vandalisme en zijn ideaal voor omgevingen waar veiligheid cruciaal is, zoals gevangenissen en politiebureaus.

Getest en gecertificeerd

Onze detentiedeuren zijn uitgebreid getest op brandwerendheid en voldoen aan de strenge eisen van het Bouwbesluit, de Rijks Gebouwen Dienst en de Dienst Justitiële Inrichtingen. Ze zijn gecertificeerd leverbaar in een brandwerende uitvoering van 30 minuten.

Met de mogelijkheid om detentiedeuren uit te voeren met Vulcan® kiest u voor eenheid in uw project zonder in te leveren op esthetiek. Vulcan® is onderhoudsarm, duurzaam en biedt extra bescherming tegen beschadigingen.

Eigen montagedienst

Onze ervaren montageteams zorgen voor een veilige en nauwkeurige installatie van de detentiedeuren, inclusief het hoogwaardige hang- en sluitwerk. Daarnaast bieden onze detentiedeuren met HPL toplaag een esthetisch verantwoorde oplossing dankzij de ruime keuze aan kleuren en prints.

Kies voor Montaplus detentiedeuren van Berkvens67 en investeer in veiligheid, duurzaamheid en esthetiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Ontdek Luxe Binnendeuren bij Montaplus – Albo deuren, Berkvens en Meer!

Bij Montaplus gaan we verder dan alleen vlakke HPL deuren. We bieden een uitgebreid assortiment aan luxe binnendeuren, waaronder prachtige modellen van gerenommeerde merken zoals Albo deuren en Berkvens. Met onze diverse selectie kunnen we aan al uw wensen voldoen en uw interieur naar een hoger niveau tillen.

Totaaloplossing

Wat ons onderscheidt, is onze totaaloplossing. Naast onze luxe binnendeuren bieden we ook houten kozijnen van eigen fabricaat en hoogwaardig hang- en sluitwerk aan. Hierdoor kunnen we u volledig ontzorgen en zorgen voor een naadloze integratie van al uw deurcomponenten.

Onze ervaren monteurs zijn experts in hun vak en zorgen voor een professionele installatie van uw deuren en kozijnen. Of u nu een stalen opdekkozijn heeft met een bovenpaneel dat moet worden vervangen door een houten kozijn, of als u op zoek bent naar een complete renovatie van uw kozijnen en deuren, wij staan voor u klaar.

Laat ons uw visie realiseren met onze luxe binnendeuren en professionele service. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en ontdek hoe Montaplus uw interieurtransformatie tot leven kan brengen!

Foto's

Neem contact op

Neem contact met ons op voor advies

Meer hulp nodig?

Voor andere vragen en advies kun je terecht bij: