Brandwerende Montaplus kozijnen

Op zoek naar hoogwaardige kozijnen die bestand zijn tegen intensief gebruik en tevens brandwerend zijn? Uw zoektocht eindigt hier: kies voor de brandwerende MontaPlus kozijnen, beschikbaar in zowel 30 als 60 minuten brandwerende varianten.

30 minuten brandwerend

Onze 30 minuten brandwerende kozijnen zijn vervaardigd uit hetzelfde hoogwaardige MDF V313 als onze standaard kozijnen. Voor deze brandwerende varianten creëren we een extra sponning en plaatsen we een brandwerende strip achter de Enitor-profielen. Deze strip zet uit bij hitte, waardoor de ruimte langer afgesloten blijft. Het MontaPlus kozijn is gecertificeerd voor 30 minuten brandwerendheid, met het testrapport beschikbaar voor download.

60 minuten brandwerend

Onze 60 minuten brandwerende kozijnen worden vervaardigd uit meranti van de zwaarteklasse 650 kg/m3. Ook bij deze variant bevinden zich brandwerende strippen achter de Enitor-profielen. Het 60 minuten brandwerende Montaplus kozijn is afzonderlijk getest op de gebruikte onderdelen en heeft een uitbreidingsrapport op de 30 minuten brandwerende variant. Testrapporten van de afzonderlijke materialen, zoals de meranti, de kunststof-profielen en de deuren, zijn op aanvraag beschikbaar.

Foto's

Neem contact op

Neem contact met ons op voor advies

Meer hulp nodig?

Voor andere vragen en advies kun je terecht bij: