Kogelwerende deuren

Op zoek naar ultieme veiligheid? Ontdek onze kogelwerende HPL deuren, een onwrikbare garantie voor bescherming. In samenwerking met Berkvens bieden wij deuren die elke test doorstaan en uitgebreid gecertificeerd zijn. Deze robuuste deuren vindt u niet alleen in banken, musea en overheidsgebouwen, maar ook in steeds meer horecagelegenheden, luchthavens en bedrijfspanden waar extra veiligheid een prioriteit is.

Waarom kiezen voor kogelwerende deuren?

  • Ongeëvenaarde bescherming tegen kogels
  • Optioneel met brandwerende en geluidswerende eigenschappen
  • Beschikbaar in diverse formaten en een scala aan kleuren
  • Ook verkrijgbaar met aangegoten Vulcan® randafwerking voor een naadloze integratie
  • Maatwerkoplossingen voor elke situatie
  • Getest in combinatie met zowel houten als stalen kozijnen
  • Volledig aanpasbaar naar uw wensen en behoeften

 

Onze kogelwerende deuren, voorzien van een multiplex kern met aan beide zijden een 2 millimeter dikke staalplaat, bieden een ongeëvenaarde bescherming tegen kogels, zelfs van niet-automatische handvuurwapens zoals een kaliber .44 Magnum. Al onze deuren voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden uitgebreid getest volgens de normen NEN 1522 en 1523 door het gerenommeerde TNO Laboratorium voor Ballistisch Onderzoek.

Met een uitgebreid scala aan kleuren en prints past de hardkunststof toplaag (HPL) van onze deuren naadloos in elke omgeving. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, onze kogelwerende deuren bieden talloze mogelijkheden voor individuele en op maat gemaakte ontwerpen.

Op zoek naar kogelwerende deuren? Wij staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Foto's

Neem contact op

Neem contact met ons op voor advies

Meer hulp nodig?

Voor andere vragen en advies kun je terecht bij: