Over Montaplus

Kiezen voor Montaplus betekent kiezen voor de beste kozijnen, de sterkste deuren, goed advies en snelle en vakkundige montage. Van werkvoorbereiding tot eindmontage: wij doen het voor u.

Montaplus is gespecialiseerd in kozijnen en deuren voor de utiliteitsbouw.

Onze garanties

  • MontaplusÒKozijnen zijn zó sterk, dat ze ondanks intensief gebruik na twintig jaar nog als nieuw zijn
  • Wij leveren de sterkste deuren die samen met onze kozijnen een ijzersterk duo vormen
  • Maatwerk is echt maatwerk: onze kozijnen en deuren zullen perfect passen in uw ontwerp
  • Volledige ontzorging: van werkvoorbereiding tot snelle en vakkundige montage.
  • U krijgt van ons het beste advies en delen onze kennis van wet- en regelgeving
  • Eén contactpersoon, korte lijnen

 

Ons aanbod

Kozijnen

In de afgelopen dertig jaar hebben we ons gespecialiseerd in kozijnen, deuren en montage in de utiliteitsbranche. Al onze ervaringen en expertise hebben geleid tot de ontwikkeling van ons eigen Montaplus kozijn. Een kozijn dat zo sterk is, dat onderhoud niet meer nodig is. Ook na twintig jaar zien onze kozijnen er als nieuw uit: zonder beschadigingen door ruw gebruik, rolstoelen en bedden. Dat beloven we u met een levenslange garantie! We maken onze kozijnen op maat en we ontwikkelden verschillende typen voor diverse doeleinden.

Ontdek onze kozijnen

 

Deuren

Waar moet een goede binnendeur aan voldoen in intensief gebruikte gebouwen? Grote kans dat u kiest voor duurzaam, onderhoudsvrij en sterk. Wij kiezen voor Berkvens deuren. Er is geen deur die beter aansluit bij onze Montaplus kozijnen en voldoet aan onze kwaliteitseisen. Dat maakt de utiliteitsdeur van Berkvens, ónze deur. Samen vormen ze een ijzersterk duo.

Lees meer over onze deuren

 

Hang- en sluitwerk

Welk hang- en sluitwerk moet u kiezen? En welke eigenschappen zijn daarbij belangrijk? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes. Wij helpen u om hang- en sluitwerk te kiezen die passen bij de bestekomschrijvingen én uw specifieke wensen. Ook kan Monaplus u adviseren over de toepassing van het juiste hang- en sluitwerk op het gebied van vluchtroutes en inbraakwerende capaciteiten.

Meer informatie over hang- en sluitwerk 

 

Service

We werken vaak en graag samen met aannemers, architecten en projectleiders. We willen hen het liefst zoveel mogelijk ontzorgen. Dat betekent dat we van werkvoorbereiding tot montage betrokken zijn: we denken mee over de regelgeving op het gebied van veiligheid en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wat ons kenmerkt? Een snelle levering, vast contactpersoon en een gezamenlijke missie met de klant: deuren en kozijnen die tegen een stootje kunnen en jaar na jaar mooi blijven.

 

Het bedrijf

In bijna dertig jaar hebben we voor veel prachtige organisaties en bedrijven in heel Nederland mogen werken. We zijn er trots op dat we het vertrouwen krijgen om prachtige renovaties te mogen doen, nieuwe projecten van deuren en kozijnen te voorzien en vooral: om echt samen te werken. Dat doen we het liefst. We zijn zo vol passie over kozijnen en deuren, dat we graag advies geven en meedenken. Wij geloven erin dat we een bijdrage leveren aan duurzame en veilige oplossingen in ieder gebouw.

 

Innovaties

We ontwikkelden het eigen Montaplus kozijn, dat inmiddels zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. IJzersterk, mooi en geschikt voor vele mogelijkheden. Een product om trots op te zijn! Samen met de utiliteitsdeuren van onze partner Berkvens vormen ze een ijzersterk duo. Wij staan nooit stil. Innovatie is een belangrijk onderdeel van ons werk. Immers, wet- en regelgeving verandert en we willen onze klanten en samenwerkingspartners altijd het juiste advies geven.

Foto's

Neem contact op

Neem contact met ons op voor advies

Meer hulp nodig?

Voor andere vragen en advies kun je terecht bij: